Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Disa nga projektet tona

 

Mirë se vini në faqen zyrtare të ndërmarrjes për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ Nga Korisha, komuna e Prizrenit. Ne me një traditë rreth 25 vjeçare ju ofrojmë produktet dhe shërbimet më cilësore nga fusha e  veprimtarisë tonë.

Përmes kësaj faqeje ne ju kemi sjell një pasqyrë të konkretizuar të të gjitha produkteve dhe shërbimeve që ju ofrojmë, në mënyrë që ju të jeni më të informuar për të gjitha ato produkte apo shërbime të cilat mund ti gjeni tek ne.

Shiko më shumë rreth nesh

Galeria

Shërbimet

Përveç prodhimit të elementeve nga betoni, ndërmarrja ‘Fortesa’ ju ofron një spektër të ndryshëm shërbimesh në kuadër të ndërmarrjes.

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona