Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Klientët

Bashkëpunim me të gjithë

Mirë se vini në faqen e klientëve, ku ne ju kemi prezantuar vetëm disa nga klientët tanë, për të dëshmuar kështu sa më mirë korrektësinë që ofron ndërmarrja fortesa, dhe mbi të gjitha cilësinë e produkteve.

Disa nga klientët tanë:

ABC

Podujevë, Tel: 044 118 535

Albaniku

Prishtinë, Tel: 044 403 334

Albing

Prizren, Tel: 044 119 485

Daja Rrah

Prizren, Tel: 044 139 970

Diar-Co

Prishtinë, Tel: 044 115 418

Eskavatori Company

Ferizaj, Tel: 044 193 590

Aurokos SHPK

Prishtinë, Tel: 044 136 861

Famis CO

Therandë, Tel: 044 504 996

GE Group

Prizren, Tel: 044 123 133

Gid SHPK

Prizren, Tel: 029 630 903

Global SHPK

Prizren, Tel: 044 119 545

Hidroterm

Therandë, Tel: 044 242 198

Labi

Prishtinë, Tel: 044 655 666

Papenburg & Ardiani Company

Ferizaj

Kledi

Istog

Koal Ing

Prishtinë

Prizren Commerce

Prizren

Projekt Ndërtimi

Drenas

Rex Automobile

Prizren

Seti Commerce

Therandë, Tel: 044 128 105

Tafaj 3HA

Therandë, Tel: 044 501 348

Termo Montimi

Prishtinë

Victoria Invest

Therandë, Tel: 044 504 457

Xhelali

Prizren, Tel: 044 119 631

Proterm

Prishtinë

Frutex Trade

Therandë, Tel: 044 119 925

Liri

Prizren

 

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona