Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Referencat

Dëshmi për cilësinë

Mirë se vini në faqen e referencave, ku përmes kësaj faqeje ne ju prezantojmë dëshmitë më të mira për cilësinë e lartë të produkteve  që ju ofron Fortesa. Shtypni mbi pamje për ti shikuar referenca në format më të madh. 

Kliko për ti zmadhuar

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona